Børn på museet

dræsine

Der kommer mange børn på Jernbanemuseet, - for her er meget at lave. Vi har masser af plads, med masser af gamle lokomotiver og vogne, hvor børnene kan gå på opdagelse, og lade sig fascinere af de store maskiner. Museet har også adskillige tilbud der er lavet til vores mindste gæster, for at de også skal have en både spændende og sjov dag på Danmarks Jernbanemuseum

Museet ligger i et gammelt remiseværksted. Her er mange sted børnene kan klatre op – og falde, og mange steder de kan få fingrene i klemme. Vi gør hvad vi kan for at gøre turen på museet så sjov og sikker som mulig. Men det er vigtigt at de voksne holder øje med de små, - for deres egen sikkerheds skyld.

I løbet af året er der en række arrangementer der retter sig særligt mod børn, det drejer sig specielt om skolerne ferie, hvor vi garanter at ingen børn kommer til at kede sig på Jernbanemuseet. Se kalenderen for specifikke arrangementer.