imgheader

Vinterferie: Leg i Lange Baner

11.-26. februar 2017

I hele vinterferien den 11.-26. februar kl. 10-16 vil der være Leg i Lange Baner på Danmarks Jernbanemuseum. Den bagerste del af museet, ved spor 16-19, omdannes til et stort slaraffenland for børn og barnlige sjæle. Vi finder alskens forskelligt toglegetøj frem, så det er kun fantasien, der sætter grænsen i legen med de forskellige tog og baner. Leg i Lange Baner, alle dage kl. 10-16.

Hvis du har tid og lyst, kan du i den gamle postvogn farvelægge et flot postkort og sende det til en, der fortjener din særlige hilsen. Postvognen er åben alle dage kl. 10.30-15.30.

I efterårsferien havde vi stor succes med et opgavehæfte, hvor børnene i selskab med de voksne skulle løse et mysterium ved at svare på en række spørgsmål på deres tur gennem remisen. I vinterferien har vi problemer med et stort damplokomotiv i remisen. Det sidder fast bag en snedrive og kan ikke komme videre. Vi håber, at der igen er friske børn og hjælpsomme voksne, som har mod på at løse en hyggelig og samtidig lærerig opgave om "Dengang Damplokomotivet sad fast i Sneen". Svarer I rigtigt på opgaven, kan I være med i konkurrencen om tre flotte præmier. Der vil i tilknytning til opgaven være et kreativt værksted, hvor børnene kan kreere deres eget flotte snemotiv. Det kreative værksted har åbent alle dage kl. 10.30-15.30.

Det populære minitog kører hver dag, hele dagen, i vinterferien, og I kan prøve så mange gange, I har lyst. Minitoget kører alle dage kl. 10.30-15.30. Sidste tur kl. 15.20.

Mad og drikke

The Food Stall står parat i begge caféer på balkonen. Her kan I købe mad og drikke, som I kan nyde ved de opstillede borde i caféområderne. Caféerne er åbne den 11.-19. februar klokken 11.00-15.00.

Har I mad med hjemmefra, er der spisepladser ved spor 7 og ved spor 16-19.

Entré den 11.-26. februar

Børn (0-4 år): Gratis
Børn (5-17 år): 50 kr.
Voksne: 95 kr.
Medlemskab af Museumsklubben: 295 kr. Kortindehaver kommer gratis ind og kan tage én voksen eller to børn (5-17 år) gratis med.