imgheader

25. januar 2018
20.00-21.30

JernbaneKULTUR: Helle Helle i samtale med Signe Ryge

Oplev Helle Helle i samtale med journalist Signe Ryge, hvor de kommer omkring den underspillede realisme, om provinsen, udkantsdanmark og de store dramaer under de stille eksistenser.

Med JernbaneKULTUR byder Danmarks Jernbanemuseum på en række anderledes kulturarrangementer, hvor vi præsenterer kunstnere fra forskellige genrer, som berører, fortolker, er inspireret af eller på anden måde forholder sig til jernbane, tog og rejser.

Torsdag den 25. januar kl. 20 indtager Helle Helle scenen sammen med Signe Ryge. De vil i samtale kredse om temaer fra Helles forfatterskab og undervejs vil hun læse bidder op herfra. Hvordan det vil udvikle sig ved vi ikke, men vi kan love en særlig aften, når de to kvinder mødes på den lille scene i mørket mellem jernkæmperne.

Billetkøb

Prisen er 135 inkl. gebyr.

Medlemmer af Museumsklubben: 110 kr inkl. gebyr. Som kortindehaver kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager. Gyldigt klubkort skal fremvises ved arrangementet.

Billetter købes via Billet.dk eller i museets billetsalg fra uge 44.

Der er tale om unummererede pladser. Dørene åbner kl. 19.30. Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar.

Kreditering

Foto Helle Helle: Sofie Amalie Klougart