Gratis fragt i Museumsbutikken ved køb for 500 kr. og derover

Hvis du køber varer for minimum 500 kr., betaler vi forsendelsen med et smil. Det er dog kun gratis så længe du bor indenfor Danmarks grænser. Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne.

Levering

Når du har foretaget en bestilling i vores e-butik, vil du modtage en ordrebekræftelse på din e-mail. De bestilte varer vil blive afsendt senest tre hverdage fra modtagelse af ordrer betalt med dankort. Den dag, varerne bliver afsendt, vil du modtage en ny e-mail.

Porto

Alle vores ordrer sendes med PostNord.

Takster til Danmark: kun 39 kr. uanset vægt og mængde.

Takster i resten af verden inkl. Færøerne og Grønland:

VægtUdlandet
Højst 50 g  25,00
Højst 100 g 25,00
Højst 500 g 50,00
Højst 2000 g 100,00

Leveringsadresse

En fordel for dig

Når du bestiller og køber dine varer hos os, så skal du vide, at du med fordel kan angive en anden leveringsadresse end din hjemmeadresse. Skriv f.eks. i stedet adressen på det sted, du arbejder, og modtag dine varer dér, hvor du altid er sikker på at være til stede. Du sparer tid og slipper samtidig for en masse besvær, samt den lange vej til posthuset, hvis du ikke lige er hjemme når pakken ankommer. Og det hele koster kun 39 kr. uanset hvor meget du køber, og hvor i Danmark du befinder dig.

Hvis du har bestilt flere varer og en eller flere af disse ikke er på lager, vil vi kontakte dig for at aftale nærmere.

Sikker betaling

Museumsbutikken anvender DIBS (Dansk Internet Betalings System), hvilket sikrer, at din betaling med dankort er sikkert og certificeret af NETS. Se mere hos www.dibs.dk.

Vi trækker først pengene fra din konto, når varen er afsendt fra butikken.

Moms

Der er beregnet 25% moms på varerne til alle kunder. Kunder uden for EU kan henvende sig til deres lokale toldkontor og få den danske moms tilbagebetalt.

Retur- og bytteret

Alle varer kan returneres indenfor 14 dage efter modtagelse. Varen skal være intakt og skal returneres i originalemballage vedlagt kopi af ordrebekræftelse. Du skal inden for 14 dage efter modtagelsen af varen give os besked om, at du vil fortryde købet – det er ikke nok at nægte at modtage pakken. Herefter skal du inden for 14 dage efter at have givet Museumsbutikken besked sende varen retur til os. Er den returnerede vare brugt, vil du skulle betale for værdiforringelsen. Du betaler selv for returforsendelse. Museumsbutikken vil inden for 14 dage efter have modtaget dokumentation om, at du ønsker at fortryde købet og at varen er tilbagesendt, tilbagebetale varens værdi. Hvis du ønsker at bytte en vare til f.eks. anden størrelse, kan varen returneres med kopi af ordrebekræftelse og angivelse af bytteønsket. Vi beregner os porto ved ombytning.

Returvarer sendes til:
Danmarks Jernbanemuseum
Dannebrogsgade 24
5000 Odense C.

Reklamation

Hvis der ved modtagelse af varen konstateres fejl og skader, skal du kontakte museumsbutikken indenfor 3 dage efter modtagelse. Send en mail med angivelse af ordrenummer til butik@jernbanemuseet.dk og vi vil sende en pakkelabel, så du undgår at skulle betale porto. Erstatningsvaren vil blive afsendt straks efter modtagelse af den returnerede vare. Du har ret til at reklamere i op til 2 år efter et køb, hvis der konstateres produktionsfejl ved varen. Efter 6 måneder er det dog dig, der skal bevise, at der tale om en produktionsfejl.

Ansvar

Online køb er i øvrigt omfattet af de regler, der fremgår af Dansk markedsføringslov og Dansk lov om visse forbrugsaftaler.

Der tages forbehold for fejl i priser og lagerstatus.