175 års jubilæum - Koncert med Spillebillen

Spillebillen med band giver jubilæumskoncert på museet den 18. juni kl. 11, hvor de spiller deres ørehængende sange.

18. juni

For familier

Børn fascineres af tog. De store maskiner, der kører gennem landskabet. Men hvordan er det nu lige med de gamle tog? Og hvad forstår børn ved togrejsen gennem tiden? Det giver bandet Spillebillen, med Karen Marie Bille i spidsen, et bud på, på deres album "Det gamle tog".

Karen Marie Bille har også skrevet og indspillet sangen ”Koblingerne” til museets børneunivers af samme navn. Og mon ikke, den også bliver spillet på dagen.

Karen Marie Bille og band har en vidunderlig energi som børn med det samme opfanger. Børnene bliver inddraget i koncerten og opfordres til at danse og lave fagter.

175 års jubilæum

I år er det 175 år siden, at den første jernbane i Danmark åbnede. Det fejrer vi med denne koncert og ved en række andre aktiviteter, udstillinger og bogudgivelser. Læs mere om de mange aktiviteter her

• Koncerten er den 18. juni kl. 11.00
  • Koncerten er gratis, når entreen til museet er betalt
  • Børn (0-17 år) har gratis adgang

Museet tilbyder

Vores produkter kan også købes på museet.