Gå til indhold
Tilbage

Det magiske tog

Magiske Dage Odense

KØB BILLET

Sted

Den forheksede perron

Periode

19. og 20. oktober

Målgruppe

For børn

Der er afgang fra den forheksede perron med det magiske damptog

I ankommer til et lukket og dunkelt museum, hvor magien hersker. Med lygter bevæger I jer ned igennem museets gamle rundremise, med de imponerende store lokomotiver og vogne, der kaster lange skygger. Undervejs oplever I magien udfolde sig.

På et tidspunkt ankommer I til den forheksede perron, hvor det magiske damptog står og venter på jer. Når I er sikkert inde i vognene, rumler toget afsted på den gamle havnebane i Odense. Hvilke historier gemmer den mon på?

Aktiviteten anbefales til børn i alderen 8-12 år og er del af Magiske Dage Odense.

Køreplan

I kan vælge imellem tre forskellige afgange

Ankomst til museet kl. 16.30 afgang med toget kl. 17.00. Togturen slutter ca. 17.15

Ankomst til museet kl. 16.50 afgang med toget kl. 17.20. Togturen slutter ca. 17.35

Ankomst til museet kl. 17.10 afgang med toget kl. 17.40. Togturen slutter ca. 17.55.

Billetter

  • Barn 0 kr. Børn skal være under ledsagelse af en voksen
  • Voksen 120 kr. 


Den fortryllede veteranbus

Oplev også den fortryllede bus på en tur rundt i Odense. Danmarks Jernbanemuseums gamle røde veteranbus er blevet fortryllet, så den næsten ikke kan genkendes. På turen oplever I bussens magi, mens I kører på en magisk tur igennem Odense. Læs mere her

 

Magiske Dage Odense

Magiske Dage Odense er en tilbagevendende begivenhed, som finder sted i slutningen af efterårsferien (uge 42). Festivalen er arrangeret af Odense Bibliotekerne i samarbejde med en række kulturinstitutioner og aktører. I 2022 havde festivalen over 15.000 deltagere fra hele landet. Se det fulde program for Magiske Dage Odense 

Magiske Dage Odense er en festival for hele familien, som har fundet sted siden 2002. De fleste aktiviteter henvender sig til børn i alderen 8-12 år, men der er også aktiviteter for unge og andre magisk interesserede uanset alder. 

 

 

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter