Gå til indhold
Tilbage

Drømmerejser

Hyggelig opgave for hele familien

Pris

Gratis

Sted

Hele museet

Periode

27. juni - 9. august

Tidspunkt

10:00 - 16:00

Målgruppe

For familier

½ pris på entré

Få 50% rabat på entréen den 27. juni-9. august. I betaler 55 kr. pr. voksen, 25 kr. pr. barn (5-17 år) og børn (0-4 år) er gratis. Alle aktiviteter som kørsel med veterantog, veteranbus og minitoget samt opgaver og fortællinger er inkl. i entréen.

Løs rebussen

Danmarks Jernbanemuseums lokomotiver og vogne holder på skinner, der fører videre til alle egne af Europa og mange steder i verden. Hvis du ser på skinnerne i udstillingen, så er de forbundet med museets udendørs skinner, der igen er forbundet med skinnerne på Odense Banegård. Herfra kan man drømme sig ud i verden.

Danmarks Jernbanemuseum vil gerne have jeres hjælp til at finde fire drømmerejser. Opgavearket udleveres i billetsalget. Det er gratis, når først entréen er betalt. I kan deltage i en konkurrence om en stor æske med DUPLO-klodser. Vinderen trækkes 10. august og får direkte besked. 

Sommerferiens aktiviteter

Få en tur med veterantoget for fuld damp, tag med veteranbussen på tur, kom ind i det røde lyntog, se drejeskiven i funktion, kør med minitoget og meget andet. Se sommerferiens aktiviteter

 

 

Museet tilbyder

Vores produkter kan også købes på museet.

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter