Gå til indhold
Tilbage

Få en tur med minitoget

Det populære minitog er både for børn og voksne

Pris

Gratis

Sted

Udgang spor 3-4

Periode

27. juni - 9. august

Tidspunkt

10:15 - 15:45

Varighed

7 minutter

Målgruppe

For alle

På Danmarks Jernbanemuseum har vi vores eget minitog. Det er meget populært, både hos børn og voksne.

½ pris på entré

Få 50% rabat på entréen den 27. juni-9. august. I betaler 55 kr. pr. voksen, 25 kr. pr. barn (5-17 år) og børn (0-4 år) er gratis. Alle aktiviteter som kørsel med veterantog, veteranbus og minitoget samt opgaver og fortællinger er inkl. i entréen.

En tur i børnehøjde

I sommerhalvåret kører minitoget udendørs på vores minitoganlæg. I kører på minitog modelleret efter rigtige lokomotiver som det karakteristiske MY-lokomotiv. Turen går gennem det danske kulturlandskab og forbi jernbanehistoriske miljøer i børnestørrelse.

Rejsen begynder på Københavns Hovedbanegård og går via den gamle Lillebæltsbro forbi Holstebro remise. Via den klassiske Storebæltsfærge Dronning Ingrid fortsætter rejsen forbi en typisk stationsby for igen at slutte på Københavns Hovedbanegård. 

Hvornår kører minitoget?

I sommerferien kører minitoget hver dag i tidsrummet kl. 10.15-15.45. Hvis der er vedvarende regn, kan minitoget ikke køre udendørs. 

Vedr. COVID-19

Der er afgang som normalt men med færre passagerer pr. afgang. Vi har indført en række initiativer, så vi kan passe bedst muligt på hinanden og gøre museumsbesøget til en tryg oplevelse. Læs mere her

Sommerferiens aktiviteter

Få en tur med veterantoget for fuld damp, tag med veteranbussen på tur, kom ind i det røde lyntog, se drejeskiven i funktion og meget andet. Se sommerferiens aktiviteter

Museet tilbyder

Vores produkter kan også købes på museet.

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter