Interaktivt skuespil - tre gange dagligt

Hør om den geniale forretningside

Spor 7

12. oktober - 20. oktober

Varighed

20 minutter

For familier

Tre gange dagligt kan børn og voksne opleve det interaktive skuespil, hvor Skagens-banen og togrejser bringes i spil.

I 1887 gik borgerne i Skagen sammen i et stort ønske om at få en jernbane til byen. Vejen mellem Frederikshavn og Skagen var på det nærmeste ufarbar. En jernbane ville gøre, at langt flere kunne rejse til Skagen, og at der kunne fragtes langt mere gods til og fra byen. Museets yngste gæster inviteres til at hjælpe skagboerne med at få deres jernbane med opgaven "Giv os en jernbane".

Mange år senere – i nutiden – besøger to rygsækrejsende Danmarks Jernbanemuseum. De taler særdeles begejstret om jernbanen mellem Skagen og Frederikshavn. Men kan det virkelig passe, at de har rejst på Skagens-banen i to år? De to rygsækrejsende er hovedpersoner i efterårsferiens interaktive skuespil. De får én, synes de selv, genial forretningsidé, der trækker tråde tilbage til dengang alle egne af Danmark, inklusive Skagen, ønskede en jernbane.

• Der er teater kl. 11.30, 13.00 og 14.30.
  • Det varer ca. 20 minutter og foregår på spor 7.
  • Det er både for børn og voksne.
  • Det er gratis, når entréen er betalt.

Ret til ændringer forbeholdes. Foto: Flemming Wedell

Andre oplevelser på museet