html bg-ui-sand-ligther" JernbaneVIDEN Bæredygtige togrejser - Danmarks Jernbanemuseum
Gå til indhold
Tilbage

JernbaneVIDEN Bæredygtige togrejser

Hør om bæredygtige togrejser ved tog- og rejseekspert Mikkel Gammelgård Lindgren

Sted

Spor 7

Periode

30. november

Tidspunkt

19:30 - 21:30

Målgruppe

Voksne

Togrejser er bedre for klimaet, men hvordan rejser man nemmest rundt i Europa med tog, hvordan er det at køre tog anno 2023, hvor skal man rejse hen og hvordan fungerer Interrail?

Mikkel Gammelgård Lindgren giver en introduktion til, hvordan man nemmest kommer ud i Europa med tog, hvorfor det er en god idé at overveje toget som rejseformen til sin næste udlandsrejse - både ud fra et bæredygtigt perspektiv, men også fordi togrejsen er en stor del af oplevelsen og ikke bare et transportmiddel fra A til B.

I hører også om hans egne oplevelser på det europæiske skinnenet og ser billeder fra nogle af Europas smukkeste togrejser.

Endelig står Mikkel Gammelgård Lindgren til rådighed ift. spørgsmål ang. togrejser både lokalt og internationalt både før, under og efter foredraget samt i pausen.

Mikkel Gammelgård Lindgren er opvokset i Vestjylland og bor i dag på Københavns Vestegn. Til daglig arbejder han som køreplanlægger ved DSB. Udover at være det, som man populært vil kalde en tognørd, så har Mikkel rejst rigtig meget med tog i både ind- og udland.

Praktiske oplysninger

  • Dørene åbner kl. 19.00
  • Foredraget starter kl. 19.30 og slutter ca.21.30
  • Foredraget foregår på spor 7
  • Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar
  • Der er tale om unummererede pladser

Billetter

  • Klubmedlem: 50 kr.*
  • Alm. billet: 75 kr.

*Som klubmedlem kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager til klubpris.

I tilfælde af aflysning refunderes billetprisen, og personer, der har købt billet, vil få besked direkte. I overensstemmelse med "Lov nr. 2013-12-17 om forbrugeraftaler, § 18 stk., 2 nr. 12 " er der ikke fortrydelsesret for køb af billetter

JernbaneVIDEN

Danmarks Jernbanemuseum afholder hver vintersæson en foredragsrække under titlen JernbaneVIDEN. Her tilbyder vi foredrag til de særligt interesserede i mange forskellige aspekter af jernbaner og jernbanehistorie.

Vi inviterer eksterne eksperter, der har særlig viden om tekniske eller historiske emner. Vi har tidligere præsenteret foredrag om forskellige emner som designet af IC3-toget eller danske ingeniørers involvering i anlæg af jernbaner i Iran eller tunnelanlæg i Bosporusstrædet.

Matterhorn og Gornergratbahn

Matterhorn og Gornergratbahn

Damptog Ved Dresden

Damptog Ved Dresden

Dresden Hbf

Dresden Hbf

Lugano San Salvatore

Lugano San Salvatore

Andre udstillinger på museet

Se alle udstillinger

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter