JernbaneVIDEN: Historiske jernbanefilm ved Sara Prahl, DFI

En nostalgisk rejse gennem moderne jernbanehistorie med filmklip

Billetter

8. december

En nostalgisk rejse gennem moderne jernbanehistorie

Se jernbanehistorien blive levende, når Filminstituttets streamingsite 'Danmark på film' inviterer til en hyggelig aften med unikke DSB-kampagnefilm og tog-reportager fra arkivet. Tag plads i spisevognen, se damp blive til el og mærk suset fra de første lyntog. Filmformidler Sara Prahl er aftenens togfører og byder både nostalgikere, filmelskere og togentusiaster velkomne ombord.

Besøg Danmark på film.

• Dørene åbner kl. 19.00.
  • Foredraget starter kl. 19.30
  • Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar.
  • Der er tale om unummererede pladser

Billetter

Klubmedlem: 50 kr.*
Alm. billet: 75 kr.

*Som klubmedlem kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager til klubpris.

JernbaneVIDEN – Aspekter af jernbaner, tog og rejser

Danmarks Jernbanemuseum afholder hver efterårssæson en foredragsrække under titlen JernbaneViden. Her tilbyder vi foredrag til de særligt interesserede i mange forskellige aspekter af jernbaner og jernbanehistorie.
Vi inviterer eksterne eksperter, der har særlig viden om tekniske eller historiske emner.

Vi har tidligere præsenteret foredrag om forskellige emner som designet af IC3-toget eller danske ingeniørers involvering i anlæg af jernbaner i Iran eller tunnelanlæg i Bosporusstrædet.

Foto: Døgnet rundt med D.S.B. (Emil Terkelsen, DK, 1944).