Gå til indhold
Tilbage

Juleopgave i december

Hyggelig opgave for hele familien

Periode

1. december - 30. december

Tidspunkt

10:00 - 16:00

Målgruppe

For familier

Hjælp familien Nissen med at blive klar til jul

Det er 1. december 1960, og hjemme hos familien Nissen er de i gang med juleforberedelserne. Der er mange ting, der skal styr på i december. Julegaverne skal købes, der skal sendes julekort, og så er der jo også maden. Hos familien Nissen er der altid flæskesteg på bordet juleaften.

I år skal familien Nissen holde juleaften hos farmor og farfar på Sjælland. Derfor skal hele familien med toget fra Odense til København, hvor farmor og farfar bor. Farmor har ringet og sagt, at de må huske at tjekke, hvornår toget går, så de ikke kommer for sent til juleaften!

Børn og voksne inviteres til at hjælpe familien Nissen med juleforberedelserne. Opgaven udleveres i billetsalget og er inkluderet i entréen. Når opgaven er løst, kan den afleveres i billetsalget og du er med i konkurrencen om en flot "Ticket To Ride"-æske. Vinderen trækkes 4. januar 2021 og får direkte besked.


Juleåbent på Danmarks Jernbanemuseum

Bliver ventetiden for lang, har Danmarks Jernbanemuseum åbent lillejuleaften den 23. december kl. 10-16 og juleaftensdag den 24. december kl. 10-13. Den 24. december er der ½ pris på entréen for voksne, dvs. det koster 40 kr. Børn og unge (0-17 år) har gratis adgang i hele december.

Skal familien på udflugt i juledagene, har museet også åbent alle dage den 26.-30. december kl. 10-16.