Klubarrangement - Kom med bag kulisserne

Tilmelding nødvendig senest 9. januar 2020

16. januar

Klubmedlemmer

Danmarks Jernbanemuseum inviterer alle klubmedlemmer til en spændende eftermiddag med oplæg og en forfriskning.

Museumsdirektør Steen Ousager byder velkommen. Herefter fortæller formidlingschef Anna Back Larsen om årets program og nyheder på museet. Dernæst går vi bag kulisserne: Museumsinspektør Frederik Birkholt Kolding fortæller om, hvordan vi sikrer museets samling af uniformer for eftertiden og helst evigheden. Museumsinspektør Gitte Lundager giver et indblik i registrering og tilgængeliggørelse af fotos til Jernbanekilder.dk. Vi slutter arrangementet med en ODIN-øl, en vand eller et glas vin. Arrangementet er henvendt til voksne.

På billedet ses, hvordan en rød uniform fra DSB Togservice, indført i 1985, pakkes ned i en dragtæske, foret med syrefrit silkepapir.

Tilmelding nødvendig

Tilmelding til arrangementet er nødvendig og skal ske senest den 9. januar på mail til gvd@jernbanemuseet.dk.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne i din indbakke ca. 1 gang om måneden.

Dine oplysninger holdes fortroligt. Du kan altid afmelde dig igen via afmeldingslink i nyhedsmailen. Læs betingelser for nyhedsmails.