Kør med minitoget i remisen

Det populære minitog er både for børn og voksne

Spor 1

2. januar - 29. marts

Varighed

5 minutter

For familier

På Danmarks Jernbanemuseum har vi vores eget minitog. Det er meget populært, både hos børn og voksne. Minitoget kører gennem remisen og kommer forbi de store damplokomotiver og mange flotte vogne. I kører på et minitog modelleret som et IC3-tog.

Hvornår kører minitoget?

Minitoget kører flere gange dagligt, både på hverdage og i weekender. Der vil være udkald over højttaleren, når minitoget kører. Som udgangspunkt kører minitoget ca. kl. 11.00, kl. 12.30, kl. 13.30, kl. 14.30 og kl. 15.30 på hverdage og i weekender. I ferier vil der være flere afgange.

BEMÆRK: Der er tale om cirka-tider. Der kan være dage, hvor det ikke er muligt at køre på alle angivne tidspunkter. Der kan også være enkelte dage, hvor minitoget ikke kører, fordi vi rangerer eller gør klar til et større arrangement.

Køb billet til museet

Som noget nyt kan du købe billet til museet inden ankomsten. BEMÆRK: Der er forskel på billetterne til ferieperioder og uden for ferierne.

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter