Kør med minitoget i sommerferien

Det populære minitog er både for børn og voksne

Udgang spor 3-4

29. juni - 11. august

Varighed

7 minutter

For alle

På Danmarks Jernbanemuseum har vi vores eget minitog. Det er meget populært, både hos børn og voksne.

I sommerferien kører minitoget udendørs på vores nye minitoganlæg. I kører på minitog modelleret efter rigtige lokomotiver som det karakteristiske MY-lokomotiv. Turen går gennem det danske kulturlandskab og forbi jernbanehistoriske miljøer i børnestørrelse.

Rejsen begynder på Københavns Hovedbanegård og går via den gamle Lillebæltsbro forbi Holstebro remise. Via den klassiske Storebæltsfærge Dronning Ingrid fortsætter rejsen forbi en typisk stationsby for igen at slutte på Københavns Hovedbanegård.

Hvornår kører minitoget?

I sommerferien kører minitoget hver dag i tidsrummet kl. 10.15-15.45. Hvis der er vedvarende regn, kan minitoget ikke køre udendørs.

Museet tilbyder

Vores produkter kan også købes på museet.

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter