Koncert med Karen Marie Bille og Koblingerne

Kom til releasekoncert med Koblingernes nye kendingssang

Spor 18

13. februar

For familier

Koblingerne har fået deres egen kendingssang. Kom til koncert på museet den 13. februar, hvor Karen Marie Bille med band for første gang spiller nummeret ”Koblingerne”.

Koblingerne – det nye børneunivers på Danmarks Jernbanemuseum

Koncerten og vinterferiens skuespil er del af de første smagsprøver på det nye børneunivers "Koblingerne" på Danmarks Jernbanemuseum, som vi  lanceres i efteråret 2022. Koblingerne er seks lokomotiver, som bor på Danmarks Jernbanemuseum sammen med en masse andre lokomotiver og vogne. Koblingerne elsker at gå på opdagelse, de elsker at hjælpe til og de elsker at have besøg af museets gæster. Koblingerne holder sammen og er alle gode venner. Nogle gange opstår der problemer, men når blot de hjælper hinanden, skal det hele nok gå.

• Koncerten er gratis, når entreen til museet er betalt.
  • Koncerten er primært henvendt til de 3 til 7-årige, men alle er velkomne.

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter