Gå til indhold
Tilbage

Legeområde og perleværksted

Alle dage i vinterferien

Pris

Gratis

Sted

16-19

Periode

8. februar - 16. februar

Tidspunkt

10:00 - 16:00

Målgruppe

For familier

Er du vild med tog og perler? Så kig forbi i vinterferien kl. 10-16. Her inviterer vi til leg med jerbaner og perler i lange baner.

Vi har ryddet et stort område på museet og fundet de store kasser med toglegetøj frem. Det er bare at gå i gang med at bygge baner! Mange børn elsker at lege med Brio, Thomas Tog, Chuggington eller andet toglegetøj. Og legetøjet tager på mange punkter afsæt i virkeligheden. Banerne har en vis kurve, der skal overholdes, lokomotiverne har vogne, der skal trækkes, og der kan ofte tilknyttes remiser og signaler. Legetøjet kan med andre ord være med til at give børnene en forståelse for, hvordan jernbanen fungerer. Området er åbent alle dage i vinterferien kl. 10-16. 

Kig også forbi vores perleværksted, hvor der er tusindvis af perler. Her kan børnene slippe fantasien løs og lave deres drømmetog i perler. Værkstedet er åbent alle dage i vinterferien kl. 10-16.

Både legeområdet og perleværkstedet er gratis, så snart entréen er betalt. 

Veterantog for fuld damp

I vinterferien kører vi også veterantog for fuld damp på museets egen strækning. Vognene er opvarmet. 

Prøv minitoget

Hver dag i vinterferien kan I også få en tur med det populære minitog

Madpakke eller sandwich

I er velkomne til at medbringe egen mad og drikke. I vinterferien er caféen også åben alle dage kl. 11-15. Her kan I købe pølsehorn, sandwich og andre lækkerier. 

 

Nyhedsbrev

Vær den første til at høre om arrangementer og nye tiltag

Tilmeld dig vores nyhedsmail og få nyhederne i din indbakke ca. 1 gang om måneden.

Dine oplysninger holdes fortroligt. Du kan altid afmelde dig igen via afmeldingslink i nyhedsmailen. Læs betingelser for nyhedsmails.

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter