Musikalsk foredrag med Holtsø & Wittrock

Om livet med og uden Olsen Banden…

KØB BILLET

Spor 7

Kan du huske, i hvilken Olsen-Banden-film Børge fik klippet sine lange lyse lokker for at blive elev i DSB? Eller Morten Grunwald var tæt på at køre en filmfotograf ned med en vis orange traktor? Få svaret den 4. november, når selveste Børge, alias Jes Holtsø, gæster Danmarks Jernbanemuseum sammen med sin musikalske makker, pianisten Morten Wittrock.

Jernbanemuseets gæster kan glæde sig til Jes Holtsøs fortællinger om livet med og uden Olsen Banden, godt krydret med renskuret blues. Duoen har for nylig været i studiet, og mon ikke publikum får lejlighed til at høre den seneste single, ”Lesson in the Blues”, hvis video i øvrigt er optaget i østtyske tog på banestrækninger mellem det tidligere Østtyskland og Tjekkiet. I løbet af aftenen vil der desuden være mulighed for at stille spørgsmål til Jes Holtsø, hilse på og få en autograf.

Foredraget begynder kl. 20.00og dørene åbner kl. 19.30.

Der er tale om unummererede pladser.

Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar.

Det musikalske foredrag med Holtsø og Wittrock er det første i rækken af efterårets arrangementer, hvor Danmarks Jernbanemuseum under overskriften JernbaneKULTUR præsenterer kunstnere fra forskellige genrer, som berører, fortolker eller er inspireret af jernbaner, tog og rejser.

Billetter

Prisen er 150 kr.

Klubmedlemmer: 125 kr.

Som klubmedlem kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager. Husk at vise gyldigt klubkort på dagen i billetsalget.