Gå til indhold
Tilbage

Teater i efterårsferien

Mød den lille grønne rangertraktor Køf og hans gode lokomotivvenner MY-lokomotivet Yrsa og damplokomotivet Karen.

Pris

Gratis

Sted

Spor 17

Periode

18. oktober - 23. oktober

Tidspunkt

11:00 - 13:30

Varighed

20 minutter

Målgruppe

For familier

Det var tidligt om morgenen på Danmarks Jernbanemuseum og den lille grønne rangertraktor Køf kørte ud af remisen. Han så frem til en god dag, hvor han kunne hjælpe med en masse opgaver på museet.

Sådan begynder efterårsferiens skuespil på Danmarks Jernbanemuseum. Dagen bliver desværre ikke helt som Køf havde forventet. Det er efterår og efterårsløvet har gjort skinnerne helt glatte. Han kan derfor ikke bremse som han gerne vil. Heldigvis kommer hans gode lokomotivvenner MY-lokomotivet Yrsa og damplokomotivet Karen ham til undsætning. Det samme gør skuespillets tilskuere, der også meget gerne må hjælpe til.

Skuespillet er udviklet i samarbejde med Teateret der gik i sort. 

Forestillinger:

Kl. 11.00

Kl. 13.30

 

Praktiske oplysninger

  • Det varer ca. 25 minutter og foregår på spor 17.
  • Skuespil og aktiviteter er rettet mod de 3-7-årige, men alle er velkomne til at deltage.
  • Det er gratis, når entréen er betalt.

 

Ret til ændringer forbeholdes. Foto: Flemming Wedell

 

Om TEATERET DER GIK I SORT

TEATERET DER GIK I SORT blev grundlagt af pædagogen Brian Wetterstein som et interaktivt klejnkunstteater i 2011. Bortset fra klassisk sceneteater er projekterne og produktioner konciperet med et fokus på interaktion og dialog med publikum. TEATERET DER GIK I SORT fik først stor opmærksomhed og succes med Skabsamtaler-projektet, en installation under H.C. Andersen Festival i Odense i 2016. Målet var at skabe dialog mellem fremmede om socialt relevante emner. Teateret fik H.C. Andersen puljen i 2017. Ud over andre små projekter med fokus på børn, er TEATERET DER GIK I SORT en fast kooperationspartner med Danmarks Jernbanemuseum i Odense og i 2021 for første gang en samarbejdspartner for Christiandsfeld Centeret, Kolding Museum, i anledningen af 100 års jubilæet for genforeningen med Sønderjylland.

Kontakt TEATERET DER GIK I SORT: kontakt.teateret@gmail.com

 

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter