Gå til indhold
Tilbage

Teater i vinterferien

Mød den MY-lokomotivet Morten og hans gode lokomotivvenner Karen, Odin og Molly

Pris

Gratis

Sted

Spor 18

Periode

14. februar - 18. februar

Tidspunkt

11:00 - 13:30

Varighed

20 minutter

Målgruppe

For familier

Det var tidligt om morgenen på Danmarks Jernbanemuseum, da MY-lokomotivet Morten kørte ud på drejeskiven. Han så frem til en god dag, hvor han kunne hjælpe med en masse opgaver på museet, men pludselig lyder en høj lyd og drejeskiven står helt stille.

Sådan begynder vinterferiens skuespil på Danmarks Jernbanemuseum i forestillingen "Koblingerne og det knækkede tandhjul". Dagen bliver desværre ikke helt som Morten havde forventet. Et tandhjul er gået i stykker i drejeskivens motor og Morten er fanget midt på drejeskiven.

Heldigvis kommer hans gode lokomotivvenner Karen, Odin og Molly ham til undsætning. Det samme gør skuespillets tilskuere, der også meget gerne må hjælpe til.

Skuespillet er udviklet i samarbejde med Teateret der gik i sort. 

Forestillinger

Der er to daglige forestillinger:

Kl. 11.00

Kl. 13.30

 

Praktiske oplysninger

  • Forestillingen varer ca. 25 minutter og foregår på spor 18.
  • Skuespillet er rettet mod de 3-7-årige, men alle er velkomne til at deltage.
  • Det er gratis, når entréen er betalt.
  • Ret til ændringer forbeholdes.

 

Om TEATERET DER GIK I SORT

TEATERET DER GIK I SORT blev grundlagt af pædagogen Brian Wetterstein som et interaktivt klejnkunstteater i 2011. Bortset fra klassisk sceneteater er projekterne og produktioner konciperet med et fokus på interaktion og dialog med publikum. TEATERET DER GIK I SORT fik først stor opmærksomhed og succes med Skabsamtaler-projektet, en installation under H.C. Andersen Festival i Odense i 2016. Målet var at skabe dialog mellem fremmede om socialt relevante emner. Teateret fik H.C. Andersen puljen i 2017. Ud over andre små projekter med fokus på børn, er TEATERET DER GIK I SORT en fast kooperationspartner med Danmarks Jernbanemuseum i Odense og i 2021 for første gang en samarbejdspartner for Christiandsfeld Centeret, Kolding Museum, i anledningen af 100 års jubilæet for genforeningen med Sønderjylland.

Kontakt: kontakt.teateret@gmail.com

 

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter