Gå til indhold
Tilbage

Veterantog Odense-Fredericia i efterårsferien

Køb billet via Billet.dk

Pris

12-95 kr.

Sted

Skærmene på Odense Banegård angiver spornr.

Periode

12. oktober - 13. oktober, 19. oktober - 20. oktober, 13. oktober - 13. oktober og 19. oktober - 20. oktober

Tidspunkt

10:24 - 14:17

Varighed

3 timer

Målgruppe

For alle

Tag på en hyggelig tur med veterantog. Det er ikke Mo 1846, der kører, men et andet lokomotiv. Det skyldes, at Mo 1846 har haft et nedbrud.

Begge weekender i efterårsferien går turen fra Odense til Fredericia over den gamle Lillebæltsbro og retur.

Turen varer knap 3 timer inkl. ½ times ophold på stationen i Fredericia. Vi gør opmærksom på, at toget ikke er opvarmet, så tag varmt tøj på. Der køres to ture – en om formiddagen og en om eftermiddagen. Billetter kan købes via Billet.dk

Få rabat til Danmarks Jernbanemuseum

Ved fremvisning af din billet til veterantoget får du 25% rabat på entréen til Danmarks Jernbanemuseum i perioden 12.-20. oktober 2019. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger.

Afgange

Tur nr. 1:
Afgang Odense Banegård kl. 10.24
Ankomst Fredericia Banegård kl. 11.27
Afgang Fredericia Banegård kl. 12.00
Ankomst Odense Banegård kl. 13.10

Tur nr. 2
Afgang Odense Banegård kl. 14.17. 
Ankomst Fredericia Banegård kl. 15.22
Afgang Fredericia Banegård kl. 15.54
Ankomst Odense Banegård kl. 17.06

Dette gælder for begge ture:

 • Der er afgang fra Odense Banegård, hvor spornummer så vidt muligt vil fremgå af skærmene på banegården. Kom i god tid inden afgang.
 • Der er tale om unummererede pladser.
 • Toget standser i Fredericia, hvor afstigning er mulig. Påstigning af nye passagerer er mulig, hvis der er plads ombord på toget. Af- og påstigning i Fredericia kræver dog fortsat billet til hele turen.
 • Billetten giver ikke adgang til Danmarks Jernbanemuseum, men ved fremvisning af veterantogbilletten får du 25% rabat på entréen til museet i perioden 12.-20. oktober.
 • Barne- og klapvogne kan medtages ombord, såfremt der er plads i pakrummet på toget.
 • Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at benytte museets garderobeskabe til opbevaring ved den sidste kørsel. Der er ikke adgang til museet ved hjemkomsten, da museet lukker kl. 16.
 • Ret til ændringer forbeholdes. Foto: Ole Dinesen 

Billetpriser

 • Voksen: 95 kr. inkl. gebyr.
 • Børn (5-17 år): 50 kr. inkl. gebyr.
 • Børn under 5 år rejser gratis i følge med en voksen og behøver ingen billet.
 • Medlemmer af Museumsklubben: Pris: 0 kr. + 12 kr. i gebyr. Se nedenfor:

Turen med veterantoget er gratis for medlemmer af Museumsklubben. Eftersom der er begrænset antal billetter til hver kørsel, skal medlemmerne købe billet til den ønskede tur og dermed betale et billetgebyr på 12 kr. Medlemmet kan tage 1 voksen eller 2 børn (5-17 år) med på turen. Dog skal der købes billet for alle personer, men der betales kun billetgebyr på 12 kr. pr. person. Børn under 5 år rejser gratis i følge med en voksen og behøver ingen billet. Medlemmer skal fremvise gyldigt medlemskort ved billettering. Har du fornyet eller købt medlemskab, men endnu ikke hentet dit medlemskort på museet, bedes du – så vidt muligt – fremvise kvittering for fornyelse/køb.