Indkøbskurv

0 vare(r) - 0,00 DKK
Din indkøbskurv er tom!

Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Danmarks Jernbanemuseum 

Information om beskyttelse af dine personoplysninger


I forbindelse med, at den nye persondataforordning træder i kraft den 25. maj 2018, kan du her læse, hvordan vi håndterer de personoplysninger, vi har modtaget fra dig, hvis du har købt en vare i web-butikken eller tilmeldt dig Museumsklubben

Hvad er personoplysninger?
Personoplysninger er enhver form for information, der kan henføres til bestemte personer. Det vil sige f.eks. information om navn, adresse, e-mailadresse m.v.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?
Ved tilmelding til Museumsklubben og ved afkrydsning i de relevante rubrikker har du givet os oplysning om dit navn, adresse, telefonnummer og din e-mailadresse og dermed accepteret, at vi behandler disse oplysninger i forbindelse med udsendelse af vores nyhedsbrev, Jernbanehistorie og nyheder i øvrigt. Herunder kan vi indsamle oplysninger fra dig om anvendelsen af vores nyhedsbrev til brug for analyser og statistik.

Ved køb i netbutikken har vi registeret oplysning om navn, adresse og betalingsoplysninger.

Hvor længe gemmer vi dine persondata?
Vi opbevarer kun dine personoplysninger så længe, du fastholder dit klubmedlemskab og er abonnent på vores nyhedsbrev. Afmelder du, sletter vi dine personoplysninger.

Oplysninger om køb slettes efter udløb af reklamationsretten.

Videregivelse og overførsel af personoplysninger
Vi videregiver personoplysninger til leverandører af IT-relaterede ydelser, såsom IT-understøttelse af administrative opgaver og hosting af it-ydelser i øvrigt. Der er i den forbindelse indgået databehandlingsaftaler, der sikrer, at oplysninger om dig ikke kommer i forkerte hænder, og at leverandørens behandling af personoplysninger er underlagt krav om beskyttelse, som svarer til de krav, der gælder for vores behandling af oplysningerne.

Hvordan afmelder du vores nyhedsbrev?
Du har til enhver tid mulighed for at afmelde vores nyhedsbrev ved at sende en mail til info@jernbanemuseet.dk Derudover vil der i alle elektroniske nyhedsbreve være et link til direkte og automatisk sletning.

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt du har spørgsmål eller kommentarer, ligesom du altid kan henvende dig og få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og få rettet eventuelle forkerte oplysninger.

Ønsker du at klage over vores behandling af personoplysninger, kan det ske enten pr. brev til nedenstående adresse eller e-mail til info@jernbanemuseet.dk.Derudover har du mulighed for at indgive en klage over vores behandling af personoplysninger til Datatilsynet. Datatilsynets kontaktoplysninger kan findes på www.datatilsynet.dk.

Venlig hilsen

Danmarks Jernbanemuseum,

Dannebrogsgade 24,

5000 Odense C