Museets retningslinjer for COVID-19

Sådan passer vi bedst på hinanden

Velkommen på Danmarks Jernbanemuseum

Museet følger retningslinjerne i forbindelse med COVID-19. Vi tager derfor de nødvendige forholdsregler og har indført en række initiativer, der gør, at vi kan passe bedst muligt på hinanden og gøre museumsbesøget til en tryg oplevelse.

Regeringens sommerpakke muliggør, at I kan komme på besøg og få 50% rabat på entréen

Sådan passer vi bedst på hinanden ved besøg på museet

• Der er ekstra rengøring rundt på museet i løbet af åbningstiden
  • Der er skilte de steder, hvor I skal være særligt opmærksomme
  • Der er skabt afstand ved spisepladsområderne indendørs. Der er enkelte borde/bænke udendørs til medbragt mad. I er også velkomne til at medbringe et tæppe og holde picnic på vores grønne område ved minitoget.
  • Der er midlertidigt lukket til de vogne og lokomotiver, hvor der normalt er adgang for publikum. Det er gjort for at mindske smittespredning.
  • Vores område med legebord og legetøj er midlertidigt fjernet. Det sker for at mindske smittespredningen.
  • Minitoget kører hver dag men med færre passagerer pr. afgang.
  • Vi henstiller til, at der maks. er 50 personer ad gangen på den udendørs legeplads.
  • Vi henstiller til, at der maks. er 10 personer ad gangen på Børnebanegården.

Det kan I gøre som gæst på museet

• Hold afstand – der er afstandsmarkeringer rundt på museet
  • Ophold jer ikke i større grupper
  • Følg skiltningen
  • Benyt håndsprit – der er opsat håndspritstationer rundt på museet
  • Vask hænder efter toiletbesøg
  • Brug gerne egen stofble ved benyttelse af puslepladserne
  • Har du sygdomssymptomer så opfordrer vi til at du bliver hjemme
  • Host og nys i ærmet

Aktiviteter i sommerferien

Vi kører med veterantog på udvalgte dage i sommerferien. Hver tirsdag, onsdag og torsdag i uge 27-32 kører vi med ODIN på museets strækning. Se mere om kørslerne her

Vi kører med museets veteranbus rundt i Odense. Hver mandag og fredag kan I få en tur med DSB-bussen. Se mere om kørslerne her.