Aflysning af Thomas Tog

Nyheder, Museumsklubben

Oprettet

26. marts 2020

På grund af den nuværende situation og myndighedernes udmeldinger ser Danmarks Jernbanemuseum sig desværre nødsaget til at aflyse arrangementet En dag med Thomas Tog, som var planlagt til Kristi Himmelfarts-ferien den 21.-24. maj 2020.

Et arrangement, som museet har haft gennem mere end 12 år. Hvert år med tusindvis af gæster. Alle, som har købt billet til arrangementet, er blevet orienteret pr. mail 26. marts og får naturligvis deres penge refunderet.

På museet er vi meget kede af, at vi i år må skuffe de mange Thomas Tog-fans fra hele Danmark og udlandet, som gør Thomas-dagene på Danmarks Jernbanemuseum til fire festlige dage.

Danmarks Jernbanemuseum har arbejdet intenst på at få flyttet arrangementet til senere på året. Det er desværre ikke muligt. Thomas Tog-lokomotivet transporteres hele vejen fra England, og lokomotivet kan ikke komme til Danmark i de perioder i efteråret, hvor museet vil have mulighed for at afholde Thomas Tog-arrangementet.

Danmarks Jernbanemuseum ser frem til at kunne byde børn og voksne velkommen, så snart det igen er muligt.