Arrangementer aflyses – museet er fortsat åbent

Vi har åbent alle dage kl. 10-16

Nyheder, Museumsklubben

Oprettet

23. september 2020

På baggrund af de seneste restriktioner og anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen har Danmarks Jernbanemuseum valgt at aflyse alle kommende særarrangementer, rundvisninger og kørsler.

Det sker for at undgå, at mange mennesker samles på begrænsede områder med risiko for øget smittespredning. Der er ingen arrangementer frem til 1. november, men sandsynligvis gælder det året ud. Det er håbet, at nogle af de aflyste arrangementer kan gennemføres på et senere tidspunkt.

Efterårsferie med gratis adgang for børn

Som følge af ovenstående er de planlagte aktiviteter i efterårsferien også aflyst, herunder vores kørsler til Tommerup og Fredericia og teaterforestillinger på museet. Museet er stadig åbent alle dage kl. 10-16. Her finder I efterårsferiens program. Børn og unge (0-17 år) har gratis adgang i efterårsferien, og der er ikke forhøjet entré for voksne. Entréen er 80 kr. som normalt.

Stort museum

Vi har taget og tager fortsat de nødvendige forholdsregler. På museet er der indført en række initiativer, der gør, at vi kan passe bedst muligt på hinanden, så museumsbesøget bliver en tryg oplevelse.

Danmarks Jernbanemuseum råder over 10.000 km2, så gæsterne kan let fordele sig på området, inde som ude. Der er ekstra rengøring på museet, der er opsat spritstandere mange steder på området, og for at undgå smittespredning er der pt. ikke adgang til de vogne og lokomotiver, gæsterne normalt kan gå ind i. Vi håber derfor fortsat, at mange vil aflægge museet besøg i den kommende tid. Minitoget kører hver dag, men med færre passagerer pr. afgang.