Thomas Tog besøger igen Odense

Museumsklubben

Oprettet

3. april 2019

I bededagsferien den 16.-19. maj kommer Thomas Tog atter til Danmarks Jernbanemuseum. Vi glæder os til at give jer en god oplevelse. Som klubmedlem har du gratis adgang til arrangementet, og du kan tage én voksen eller to børn (5-17 år) gratis med. Børn under 5 år har gratis adgang.

Som klubmedlem kan du komme ind fra kl. 8.30 ved at benytte den særlige indgang foran museets store glasfacade. Der er igen i år et fuldt aktivitetsprogram. Der er kørsler med Thomas Tog flere gange i løbet af dagen, der er et stort legeområde, mulighed for en Thomas-tatovering og oplæsning af Thomas-historier. Der er også indrettet et kreativt værksted, hvor børnene kan lave en fgur med Thomas Tog, James eller Kontrolchefen. The Food Stall er klar i caféerne og ved Dr. Louises Station med mad og drikke. Alle Thomas Tog-fans vil elske butikken ved spor 1-2. Her er fyldt med alskens Thomas Tog-varer: fra lokomotiver og vogne til puslespil, legetøj og t-shirt.