Gå til indhold

Konkurrencebetingelser

For Kvit eller Dobbelt-konkurrencen

Generelle betingelser

Danmarks Jernbanemuseum, Dannebrogsgade 24, 5000 Odense C holder en Facebook-konkurrence på https://www.facebook.com/jernbanemuseum/,hvor der trækkes følgende 7 præmier til 7 personer, som svarer korrekt på spørgsmålene i Kvit eller Dobbelt fra 7. april 1990.

  • Nr. 1: Præmie: En nøglering med stationsnavn efter eget valg + 1 klubkort
  • Nr. 2: Præmie: Et indkøbsnet + 1 klubkort
  • Nr. 3: Præmie: Et krus efter eget valg + 1 klubkort
  • Nr. 4: Præmie: Et USB-stik efter eget valg + 1 klubkort
  • Nr. 5: Præmie: En plakat "DSB Damplokomotivet" af Aage Rasmussen + 1 klubkort
  • Nr. 6: Præmie: Bogen ”Gennem Danmark med Dancker” + 1 klubkort
  • Nr. 7: Præmie: Et gavekort til butikken på 400 kr. + 1 klubkort

Deltagelse

For at deltage skal man i kommentarfeltet på hvert af de syv opslag, der offentliggøres på Danmarks Jernbanemuseums Facebook-side i perioden 22. april til 18. maj svare på spørgsmål 1-7 fra Kvit eller Dobbelt, der blev vist på DR den 7. april 1990.


Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

I hvert opslag angives en svarfrist. Når svarfristen er udløbet, trækkes en vinder blandt de korrekte besvarelser. Det er alle svar på spørgsmålet, som skal være korrekte. Vinderen findes gennem tilfældig lodtrækning. De syv vindere kontaktes på den kommentar, han eller hun har skrevet for at deltage. Vinderne sender kontaktoplysninger via en privat Facebook-besked til Danmarks Jernbanemuseum. Vinderne skal opgive fulde navn, adresse, telefon og e-mail. Informationerne benyttes udelukkende til dialog med vinderne og fremsendelse af præmien. Danmarks Jernbanemuseum tager ikke ansvar for, hvis de givne oplysninger er ukorrekte. Hvis vinderen ikke kontakter Danmarks Jernbanemuseum gennem en privat besked med de angivne oplysninger inden for 48 timer fra det tidspunkt, vedkommende bliver kontaktet af Danmarks Jernbanemuseum, borfatter retten til at modtage præmien. Der findes en ny vinder.

Vindernavnene vil kunne ses på: https://www.jernbanemuseet.dk/viden/banedok/kvit-eller-dobbelt/

Betingelser

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er bosat i Danmark og er fyldt 13 år. Ansatte hos Danmarks Jernbanemuseum og medlemmer af disses husstande må ikke deltage i konkurrencen. Deltagelse er ikke købsbetinget, og du kan kun deltage i hver konkurrence én gang. Ved deltagelse accepterer du disse betingelser, og samtidig giver du samtykke til, at Danmarks Jernbanemuseum må registre og opbevare dine oplysninger til brug i forbindelse med konkurrencen.

Særligt om Facebook

Konkurrencen udbydes af Danmarks Jernbanemuseum og er ikke sponsoreret, støttet af eller på nogen måde associeret med Facebook. Oplysninger afgivet af deltagere i konkurrencen modtages ikke af Facebook men af Danmarks Jernbanemuseum, som ejer Danmarks Jernbanemuseum Facebook-side. Informationerne bruges udelukkende i konkurrencen. Det er udelukkende Danmarks Jernbanemuseum – og ikke Facebook – der er ansvarlig for konkurrencen. Derfor kan der principielt ikke kræves erstatningsansvar af Facebook ifm. konkurrencen.