Gå til indhold
Tilbage

Koblingerne og spøgelsestoget

To daglige forestillinger

Sted

Spor 17

Periode

16.-20. oktober

Tidspunkt

11.00 og 13.30

Målgruppe

For familier

Glæd jer til forestillingen "Koblingerne og spøgelsestoget"

I efterårsferien er der igen mysterier, der skal løses af Koblingerne. Denne gang er det ved at gå alvorligt galt for Morten.

Det er en tidlig morgen på Danmarks Jernbanemuseum og Lokomotivmester Busse har netop hængt vasketøj til tørre. Koblingerne er ved at gøre klar til at udføre dagens opgaver, da den legesyge Morten får lyst til en tur på drejeskiven. Han kører væk uden de andre opdager det, men på vej derover bliver alting pludselig helt mørkt. ”Er det allerede nat,” udbryder Morten forvirret, og han kører videre i blinde. Busse og de andre Koblinger begynder at undre sig over, hvor Morten mon er blevet af. Busse kigger på sit kontrolpanel, men det skaber kun større forvirring – Morten ser ud til at være pist væk! Til gengæld begynder der er gå rygter om, at der er et spøgelsestog på museets område.  

Se forestillingen og find ud af, hvad der mon sker. Kom med på en spændende og sjov oplevelse for børn, når Busse skal finde hoved og hale i spøgelser og spøgelsestog, og se om du kan være med til at løse mysteriet.

 

Program

  • Se skuespillet Koblingerne og spøgelsestoget fra den 16.-20. oktober.
  • Der er to daglige forestillinger kl. 11:00 og kl. 13:30. 
  • Forestillingen varer ca. 20 minutter og derefter vil der være mulighed for at deltage i en spøgelsesleg med skuespillerne.
  • Skuespillet er gratis, når entréen er betalt. 

 

TEATERET DER GIK I SORT

Skuespillet er udviklet i samarbejde med TEATERET DER GIK I SORT. 
Teateret blev grundlagt af Brian Wetterstein i 2011 med et ønske om at skabe forestillinger, der inddrager og går i dialog med publikum. TEATERET DER GIK I SORT er fast samarbejdspartner med Danmarks Jernbanemuseum og har i flere år stået for at skrive og opføre sjove og spændende skuespil blandt museets mange lokomotiver.

Kontakt: kontakt.teateret@gmail.com

Om Koblingerne

Koblingerne er seks søde og sjove lokomotiver, der bor i remisen på Danmarks Jernbanemuseum. Koblingerne elsker at gå på opdagelse, de elsker at hjælpe til, og de elsker at være udstillet, så museets gæster kan se dem. Gå på opdagelse i Koblingernes univers på deres egen hjemmeside www.koblingerne.dk

Museet tilbyder

Vores produkter kan også købes på museet.

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter