Gå til indhold
Tilbage

Togklodsen

Oplev detaljerede jernbanemodeller i LEGO

Periode

3.-5. juni

Målgruppe

For alle

Den 3.-5. juni kan I se nogle helt særlige modeller på museet. Vi får besøg af Togklodsen, der bygger flotte, finurlige og yderst detaljerede jernbanemodeller i LEGO

Find de stationer og områder I kender

Oplev f.eks. Morud Station eller Odense Banegård bygget af de kendte klodser. Det samme er Ydby Station, et rangerområde og Københavns Sporvej. Det hele er selvfølgelig bundet sammen af en jernbane, der også går forbi kolonihaver og bymiljøer.

I kan opleve de flotte modelmiljøer i museets åbningstid den 3.-5. juni.

Om Togklodsen

Togklodsen er en forening for personer der er entusiastiske omkring LEGO-tog, stationer og landskaber. Alle modellerne der ses, er bygget uden hjælpevejledning, men egne designs. Foreningen er medlem af DMJU (Dansk modeljernbaneunion) og deltager på forskellige udstillinger rundt om i Danmark.

Hop ombord på minitoget

Få en tur med vores populære minitog, som er modelleret efter det karakteristiske MY-lokomotiv. Minitoget er både for børn og voksne.

Mad og drikke

The Food Stall står klar i museets café alle tre dage kl. 10-15 med lette snack, sandwich og drikkevarer. I er også velkomne til at medbringe mad og drikke. Der er steder inde som ude, hvor I kan nyde medbragt mad.

Praktiske oplysninger

  • Togklodsen kan opleves på museet den 3.-5. juni kl. 9-16
  • Minitoget kører hele dagen
  • Alle aktiviteter på museet er gratis, når entreen er betalt
  • Børn (0-17 år) har gratis entré

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter