Den første torsdag i måneden åbner museet kl. 9

Nyheder, Museumsklubben

Oprettet

1. oktober 2019

Besøg museet fra morgenstunden i vinterhalvåret, frem til og med marts 2020.

I hverdagene har Danmarks Jernbanemuseum ofte besøg af dagplejere og børnehaver. Børnene elsker at kigge på de store lokomotiver og lege på bl.a. Børnebanegården. Flere af pædagogerne har efterlyst, at museet åbner kl. 9 i stedet for kl. 10 som normalt. På den måde kan besøget bedre passes ind ift. børnenes middagslur og institutionens dagsprogram.

Danmarks Jernbanemuseum vil gerne imødekomme gæsternes behov. Derfor åbner museet kl. 9 den første torsdag i måneden. Første gang er torsdag den 3. oktober. Både dagplejere og institutioner, men også alle andre gæster er velkomne fra morgenstunden.

Der vil være åbent den første torsdag i måneden gennem vinterhalvåret frem til og med marts måned. Herefter evalueres ordningen, og museet vurderer, om der er basis for en fortsættelse.

Der er åbent følgende torsdage:

Den 3. oktober 2019

Den 7. november 2019