Gå til indhold
Tilbage

En aften med forfatter Tine Høeg i samtale med journalist Signe Ryge

Kategori

Nyheder

Oprettet

22. februar 2024

Tag med til en inspirerende aften torsdag den 7. marts, når forfatter Tine Høeg sætter ord på sine tanker og overvejelser bag romanen "Nye rejsende". I samtale med journalist Signe Ryge vil Tine Høeg give et unikt indblik i, hvordan alting kan flyde sammen i faser af livet, og hvordan man kan miste kontrollen.

Romanen udforsker et stormfuldt forhold mellem to pendlere og kaster lys over de komplekse følelser og overvejelser, der opstår undervejs. Tine Høeg deler sine tanker bag romanen og bringer os tættere på hendes forfatterskab som helhed.

Kjærs Boghandel vil være til stede under arrangementet og tilbyde et udvalg af Tine Høegs bøger til salg. Så kan du få signeret din yndlingsbog og tage en bid af Tine Høegs forfatterskab med hjem.

Nye rejsende

Togturen og alt det, der kan foregå undervejs, er omdrejningspunktet i Tine Høegs debutroman Nye rejsende, som hun fik debutantprisen for på Bogforum i 2017.

Romanen handler om en nyuddannet gymnasielærer fra København, som møder en fremmed mand på sin første pendlerdag på vej på arbejde i Næstved. Kærligheden overrumpler den unge kvinde, og de to unavngivne hovedkarakterer indleder en affære med sex på togtoilettet og i en park i Ringsted, hvor de i al hemmelighed stiger af. For problemet er, at manden er gift og har et lille barn.

Praktiske oplysninger

  • Dørene åbner kl. 19.00
  • Samtalen starter kl. 19.30 og slutter ca. kl. 21.30
  • Samtalen foregår på spor 7 blandt de store lokomotiver og vogne
  • Der kan købes varme og kolde drikke i museets jernbanebar
  • Der er tale om unummererede pladser

Billetter

  • Klubmedlem: 75 kr.*
  • Alm. billet: 100 kr.

*Som klubmedlem kan du købe billet med rabat, både til dig selv og en ledsager til klubpris. 

KØB BILLET HER

Seneste nyt