Gå til indhold
Tilbage

Veterantog i efterårsferien

Til Fredericia og Tommerup

Kategorier

Nyheder, Museumsklubben

Oprettet

26. august 2019

I efterårsferien kører Danmarks Jernbanemuseum veterantog til både Fredericia og Tommerup, alle med afgang fra Odense Banegård. Begge weekender går turen via den gamle Lillebæltsbro til Fredericia. Det er desværre ikke Mo 1846, der kører, men et erstatningslokomotiv. Det skyldes et nedbrud. Fra mandag til fredag er der masser af nostalgi og hygge, når der køres til Tommerup for fuld damp med damplokomotivet K 563 fra 1899.

Veterantog til klubpris 

Medlemmer af Museumsklubben betaler kun 12 kr. for turen, hvad enten det er til Fredericia eller Tommerup. Kortindehaver kan købe billet til 1 voksen eller 2 børn (5-17 år) til samme pris. 

Få 25% rabat på entréen

Billetter til veterantoget skal købes inden afgang på Billet.dk. Med en billet til veterantoget får du 25% rabat på entréen til Danmarks Jernbanemuseum i perioden 12.-20. oktober. Rabatordningen kan ikke kombineres med andre rabatordninger som f.eks. Ældre Sagen eller FDM. 

Museet ligger lige ved Odense Banegård. Der er masser af aktiviteter for hele familien på museet. Kør med det populære minitog eller tag et kig ind i de royale vogne, stå i førerhuset på et damplokomotiv eller træd ind i den orange traktor fra "Olsen-banden på sporet".

Odense-Fredericia 12.-13. & 19.-20. oktober 

Turen varer knap 3 timer inkl. ½ times ophold på stationen i Fredericia.

Tur nr. 1:
Afgang Odense Banegård kl. 10.24
Ankomst Odense Banegård kl. 13.10

Tur nr. 2
Afgang Odense Banegård kl. 14.17
Ankomst Odense Banegård kl. 17.06

Læs mere om turen og se priser for børn og voksne

Odense-Tommerup den 14.-18. oktober

Tag familien med på tur i de brune vogne og mærk historiens vingesus. I fornemmer varmen fra kedlen og dufter røgen fra skorstenen. Turen varer ca. 1½ time inkl. ophold på stationen i Tommerup.

Tur nr. 1:
Afgang Odense Banegård kl. 10.45
Ankomst Odense Banegård kl. 12.16

Tur nr. 2
Afgang Odense Banegård kl. 13.45
Ankomst Odense Banegård kl. 15.13

Læs mere om turen og se priser for børn og voksne. 

 

Seneste nyt