Gå til indhold
Tilbage

Fars dag 5. juni

Overrask verdens bedste far med en oplevelsesrig dag på Danmarks jernbanemuseum

Køb billet

Periode

5. juni

Tidspunkt

10:00 - 16:00

Målgruppe

For familier

Forkæl verdens bedste far med en oplevelsesrig dag på Danmarks Jernbanemuseum. Gå på opdagelse blandt de store lokomotiver og vogne. Lad fantasien flyve og leg lokomotivfører i førerhuset på de imponerende damplokomotiver og få far med en tur i vores sjove minitog.

Oplevelser er den bedste måde at være sammen på, og ”Fars dag på Danmarks jernbanemuseum” vil  med garanti vil vække stor glæde hos den heldige far.

Hop ombord på minitoget

Få en tur med vores populære minitog, som er modelleret efter det karakteristiske MY-lokomotiv. Minitoget er både for børn og voksne. Læs mere om turen her.

Gå på opdagelse i vores udstillinger

Udforsk vores udstillinger i remisen og på balkonen, hvor du kan kravle op i dobbeltdækkervogne og besøge førerhuset på Danmarks største damplokomotiv, E-maskinen. Oplev også historien om danskernes togrejser sydpå i Drømmenes Kupé, hvor Interrail-Udforsk vores spændende udstillinger i remisen og på balkonen! Kravl op i dobbeltdækkervognene og oplev førerhuset på Danmarks største damplokomotiv, E-maskinen. Tag et kig på en imponerende Leopard 1-kampvogn i udstillingen "Toganmeldelse nr. 487," der fortæller om DSB’s rolle under den kolde krig. Besøg også den fascinerende fotoudstilling "Jagten på den sidste damp," hvor fotografen René Strandbygaard har rejst verden rundt for at finde de sidste damplokomotiver i regulær drift. Se alle udstillinger her.

Praktiske oplysninger

  • Vi har åbent kl. 10 til 16 til Fars dag 5. juni 
  • Minitoget kører hele dagen
  • Alle aktiviteter på museet er gratis, når entreen er betalt
  • Børn (0-17 år) har gratis entré

Køb entrébillet på forhånd

Har I ikke årskort med fri entré til museet hele året? Så kan I spare 20 kr. pr. voksenbillet ved at købe dem online via vores webshop. Børn og unge (0-17 år) har altid gratis adgang.

Find vej

Danmarks Jernbanemuseum er centralt beliggende i hjertet af Odense på Dannebrogsgade 24. Det er let at komme hertil, da museet kun er få minutters gang fra stoppesteder for by- og regionale busser, letbanen og togperronen.
Hvis I cykler, er der praktiske cykelstativer nær museet. Ankommer I i bil, er der parkeringsmuligheder i Odense Banegård Center lige overfor museet eller i parkeringskælderen under ODEON. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en spændende oplevelse!

 

Andre udstillinger på museet

Se alle udstillinger

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter