Gå til indhold
Tilbage

Fars dag 5. juni

Overrask verdens bedste far med en oplevelsesrig dag på Danmarks jernbanemuseum

Køb billet

Periode

5. juni

Tidspunkt

09:00 - 16:00

Målgruppe

For familier

Forkæl verdens bedste far med en oplevelsesrig dag på Danmarks Jernbanemuseum. Gå på opdagelse blandt de store lokomotiver og vogne. Lad fantasien flyve og leg lokomotivfører i førerhuset på de imponerende damplokomotiver og få far med en tur i vores sjove minitog.

Oplevelser er den bedste måde at være sammen på, og ”Fars dag på Danmarks jernbanemuseum” vil  med garanti vil vække stor glæde hos den heldige far.

Togklodsen

Den 3.-5. juni kan I se nogle helt særlige modeller på museet. Vi får besøg af Togklodsen, der bygger flotte, finurlige og yderst detaljerede jernbanemodeller i LEGO

Oplev f.eks. Morud Station eller Odense Banegård bygget af de kendte klodser. Det samme er Ydby Station, et rangerområde og Københavns Sporvej. Det hele er selvfølgelig bundet sammen af en jernbane, der også går forbi kolonihaver og bymiljøer.

Togklodsen er en forening for personer der er entusiastiske omkring LEGO-tog, stationer og landskaber. Alle modellerne der ses, er bygget uden hjælpevejledning, men egne designs. Foreningen er medlem af DMJU (Dansk modeljernbaneunion) og deltager på forskellige udstillinger rundt om i Danmark.

Hop ombord på minitoget

Få en tur med vores populære minitog, som er modelleret efter det karakteristiske MY-lokomotiv. Minitoget er både for børn og voksne.

Mad og drikke

The Food Stall står klar i museets café alle tre dage kl. 10-15 med lette snack, sandwich og drikkevarer. I er også velkomne til at medbringe mad og drikke. Der er steder inde som ude, hvor I kan nyde medbragt mad.

Praktiske oplysninger

  • Vi har åbent kl. 9 til 16 til Fars dag 5. juni 2023
  • Togklodsen kan opleves på museet den 3.-5. juni kl. 9-16
  • Minitoget kører hele dagen
  • Alle aktiviteter på museet er gratis, når entreen er betalt
  • Børn (0-17 år) har gratis entré

 

 

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter