Gå til indhold

Museumsklub

361 dage for kun 350 kr.

Er du vild med tog og jernbanehistorie? Danmarks Jernbanemuseum byder på mange aktiviteter året rundt. Har du børn eller børnebørn, vil de elske at komme igen og igen.

Kompensation til vores klubmedlemmer

I forbindelse med COVID-19 har Danmarks Jernbanemuseum været pålagt lukning siden 12. marts 2020.

Som klubmedlem med et gyldigt medlemskort kompenserer museet for de lukkedage, hvor du som medlem ikke har kunne besøge museet. Udløbsdatoen på dit klubkort vil automatisk blive forlænget med antallet af lukkedage. Et gyldigt medlemskort betyder, at medlemskabet har været gyldigt længere end til 11. marts 2020.

Ønsker du ikke at få forlænget dit medlemskab, kan du få pengene retur for de dage, vi har holdt lukket. Er dit årskort udløbet undervejs i lukkeperioden, refunderer vi et beløb svarende til værdien af dagene fra den 12. marts og frem til udløbsdatoen. Vi refunderer en tolvtedel af prisen for et årskort for hver påbegyndt måned, vi har holdt lukket svarende til 29,17 kr. pr. kort pr. måned. Ønsker du denne kompensationsform, skal du sende en mail med dit navn, nummer på årskort og kontooplysninger (bank, regnr. og kontonr.) til info@jernbanemuseet.dk senest den 1. juni 2020. Vi gør opmærksom på, at beløbet først kommer retur, når museet igen er åbent, og vi kender de endelige antal lukkedage.

Vi håber, at du forlænger eller fornyer dit medlemskab og glæder os til igen at se dig på museet.

Dine fordele

Som medlem af Museumsklubben får du både gratis adgang til museet og en masse fordele og rabatter oveni. Et medlemskab koster 350 kr. og gælder ét år fra indmeldelsesdatoen. Et medlemskab er hurtigt tjent ind.

Minitoget kører hver dag. Enten inde eller ude.

Bliv medlem

Museet er et besøg værd året rundt. Der er ofte særlige aktiviteter for børn og voksne.

Bliv medlem

350 kr.

Nyt for medlemmer

Se alle nyheder

Ofte stillede spørgsmål

Er klubkortet personligt?
Kan jeg tjekke udløbsdatoen på mit klubkort?
Kan jeg købe et medlemskab som gave?
Hvilke typer af medlemskaber findes der?
Hvordan får jeg nyheder pr. mail?
Hvordan afmelder jeg nyheder fra museet?
Hvordan melder jeg mig ud?
Kompensation ifm. COVID-19