Gå til indhold

Invitér til årets sjoveste børnefødselsdag

Er du på udkig efter den perfekte ramme til dit barns næste fødselsdagsfest? Så lad os gøre det nemt og uforglemmeligt for jer på Danmarks Jernbanemuseum. Vi byder jer velkommen til en dag fyldt med eventyr, sjov og læring.

Vi pynter, serverer og har gave klar

Vi gør det nemt for jer! Udover de sjove aktiviteter på museet, sørger vi også for at pynte et flot fødselsdagsbord, servere den bestilte mad, og vi har endda en særlig gave klar til fødselsdagsbarnet. Alt er planlagt ned til mindste detalje, så I kan slappe af og nyde dagen.

Fødselsdagen afholdes ved vores populære legeområde Lokomotivmester Busses værksted. Her finder I også legeborde med hundredevis af DUPLO- og Brio-skinner og klodser til timevis af leg og underholdning.

Se mere om menu, priser og andre praktiske forhold herunder. Send en forespørgsel på fødselsdagen via formularen nederst på siden. 

Aktiviteter til både små og store

På Danmarks Jernbanemuseum er der aktiviteter til både små og store fødselsdagsgæster. Gå på opdagelse blandt de enorme lokomotiver og vogne. Prøv det populære minitog, leg på Børnebanegården, i Lokomotivmester Busses værksted og hyg jer på den store udendørs legeplads.

Der er nok til et par timers leg og fascination i det store museum.

Invitation

Print din egen fine fødselsdagsinvitation til alle dine gæster.

Hent invitationen her (PDF)

Praktisk information

Mad
Alderstrin
Priser
Booking
Afbud / udeblivelse

Forespørgsel på en børnefødselsdag i Odense

Information om fødselsdagen