Gå til indhold

Fejr børnefødselsdag i Odenses fascinerende togunivers

Er pladsen lidt for trang? Så hold børnefødselsdag på Danmarks Jernbanemuseum

Hold en anderledes børnefødselsdag

Børnefødselsdagsfester er en god måde at holde dine børn underholdt og aktive på. Hvis du planlægger en fest for dit barn, hvorfor så ikke gøre den ekstra speciel ved at holde den på et interessant sted som Danmarks Jernbanemuseum? Her vil du og dine gæster kunne opleve alle de unikke seværdigheder fra tog i Danmark på første hånd.

På Danmarks Jernbanemuseum vil børnene blive forkælet med praktiske aktiviteter, der lader dem udforske deres kærlighed til tog. Der er togture på rigtige spor gennem museumsområdet og interaktive udstillinger. Hold en anderledes og sjov børnefødselsdag enten på en hverdag eller i en weekend. 

De store tog fascinerer børn og skaber en sjov og anderledes ramme for en børnefødselsdag

Kig ind i de kongelige salonvogne, se sneploven fra dengang det var vinter, sæt gang i de små modeltog, studer de fascinerende færgemodeller og gå mellem de store damplokomotiver med hjul større end børnehavebørn.

Prøv også det populære minitog, leg på Børnebanegården, i Lokomotivmester Busses værksted og hyg jer på den store udendørs legeplads.

Der er nok til et par timers leg og fascination i det store museum.

Se mere om menu, priser og andre praktiske forhold herunder. Send en forespørgsel på fødselsdagen via formularen her på siden. 

Praktisk information

Mad
Alderstrin
Booking
Priser
Afbud / udeblivelse

Forespørgsel på en børnefødselsdag i Odense

Information om fødselsdagen