Gå til indhold

Aktiviteter

Vi tilbyder 362 dage med masser af oplevelser

Besøg Danmarks Jernbanemuseum – en af mange seværdigheder på Fyn

Danmarks Jernbanemuseum er en af de store seværdigheder på Fyn, og som museum har vi en masse at byde på, når det kommer til gode oplevelser for voksne og børn. Om du kommer langvejs fra, eller du bor i Odense eller på Fyn, så er museet et besøg værd. Er du på udkig efter seværdigheder på Fyn, så kan du med fordel besøge Danmarks Jernbanemuseum, som byder på masser af aktiviteter i Odense.

Her på siden finder du en oversigt over de aktiviteter, som du og resten af familien kan opleve de kommende dage på Danmarks Jernbanemuseum. Du kan også søge på en specifik dato, hvis du vil vide mere om, hvilke oplevelser Danmarks Jernbanemuseum i Odense kan byde på den pågældende dag.

Oplevelser for hele familien

Danmarks Jernbanemuseum er en populær seværdighed, fordi museet både har aktiviteter indendørs og udendørs. Så uanset om vejret er med os eller ej, så kan hele familien få en hyggelig og ikke mindst spændende dag med masser af ny viden. De mange tog fascinerer børnene, og de elsker at gå på opdagelse mellem de store damplokomotiver. For de mindste børn er Børnebanegården et sikkert hit – en banegård i børnestørrelse med billetsalg, kontroltårn og plads til leg. Besøg også den specialbyggede legeplads, hvor børnene kan udforske det store damplokomotiv eller rutsche fra toppen af vandtårnet.

Seværdighed, der er åbent året rundt

Hele 362 dage om året har Danmarks Jernbanemuseum åbent. Der er derfor rig mulighed for at udforske en af Fyns mange seværdigheder. Og har du ikke fået set det hele første gang, så byder vi dig gerne velkommen til sjove og lærerige aktiviteter i Odense en anden gang.

Danmarks Jernbanemuseum er placeret lige ved siden af Odense Banegård i centrum af Odense, og det er således nemt at komme til museet med tog. Museet er en af de seværdigheder på Fyn, som uden tvivl er et besøg værd. Du finder spændende udstillinger i remisen og på balkonen om jernbanens fascinerende historie, ligesom vi også tilbyder sjove aktiviteter for børn og voksne. Tag for eksempel en tur med vores populære minitog, hvor turen går gennem det danske kulturlandskab i børnehøjde, og hvor der er mulighed for at se nærmere på jernbanehistoriske miljøer. Minitoget kører flere gange dagligt, både i weekend og på hverdage, så hvorfor ikke gøre togturen til en del af dagens oplevelse på Fyn?

På Danmarks Jernbanemuseum har du mulighed for at se nærmere på mange flotte vogne og store lokomotiver. Her kan du blive klogere på den danske jernbanes udvikling og lære mere om, hvordan danskerne kom fra A til B før i tiden.