Gå til indhold
Tilbage

Koblingerne og damplokomotivet

En sjov sommeraktivitet for de mindste, der tager jer med rundt på hele museet.

Periode

29. juni - 18. august

Tidspunkt

09:00 - 17:00

Målgruppe

For børn, For familier

Odin og Karen nyder sommeren på museet sammen med de mange gæster. De er begge damplokomotiver og synes derfor, at de andre damplokomotiver på museet er særligt spændende. Som altid er Odin nysgerrig og elsker at udforske, men han har mange spørgsmål om, hvordan damplokomotiver fungerer. Hvorfor havde damplokomotiver skorstensbånd? Og hvorfor skulle de bruge vand for at kunne køre?

Tag med på en opdagelsesrejse sammen med Odin og Karen, og find ud af, hvordan lokomotivet B 45 virker. Karen, som altid har et svar klar, fortæller spændende historier om alle delene på B 45.

Damplokomotivet B 45 står på spor 7 midt i museet. Hele sommerferien kan I også gå under lokomotivet og se alle delene fra en anden vinkel. Tag en voksen med ned ad trapperne, og udforsk lokomotivet fra top til bund.

Koblingerne

Koblingerne er seks lokomotivvener, der bor på Danmarks Jernbanemuseum sammen med Lokomotivmester Busse, Busse sørger for, at alt forløber som det skal på museet, hvilket kan være lidt svært med de sprælske Koblinger. Måske har du også besøgt hans værksted på museets balkon?

Museet tilbyder

Vores produkter kan også købes på museet.

Andre oplevelser på museet

Se alle aktiviteter