Gå til indhold

Efterskoler

Vi har forskellige forløb, men I er også velkomne på egen hånd.

Læringsforløb

Vi kan tilbyde undervisning, der retter sig mod netop jeres faglige profil-linjer på efterskolen. Jeg tager gerne en dialog med jer om dette. 

Vi kan også tilbyde forskellige læringsforløb til 9. klasse, som er rettet mod fagene dansk, historie og samfundsfag. Forløbene kan differentieres, og der tages højde for elevernes faglige baggrund og niveau.

Et forløb koster 600 kr. og inkluderer entré for lærere og elever. Museet har åbent alle hverdage kl. 10-16. Bookede aktiviteter kan - efter aftale med museets undervisningsansvarlige - foregå med opstart inden kl. 10.00, dog tidligst fra kl. 8.15.

I er velkomne til at kontakte mig på telefon 3065 4883.

Jeg glæder mig til at se jer på Danmarks Jernbanemuseum.

Ulrik V. Jensen

Undervisningsansvarlig

  1. uvj@jernbanemuseet.dk
FW65556

Den orange traktor er kendt af mange fra "Olsen-banden på sporet"

På egen hånd 

I er også velkomne til at besøge Danmarks Jernbanemuseum på egen hånd. Museet har åbent alle dage kl. 10-16.

I den autentiske remise fra 1954 viser vi en række ikoniske lokomotiver og vogne. De store tog fascinerer både børn og voksne, og I må gerne røre, lege og gå på opdagelse i vogne og lokomotiver.

I kan f.eks. stå i førerhuset på den store E-maskine fra 1950 eller sidde på træsæderne i den to-etagers Klampenborgvogn, som i begyndelsen af 1900-tallet kørte københavnere til Dyrehaven. Kig også ind i de royale vogne, og oplev sneploven, 70’er-kupéen og den orange traktor fra ”Olsen-banden på sporet”. 

Book tid 

Vi vil dog gerne have, at I forud for besøget har kontaktet undervisningsansvarlig Ulrik Vestergaard Jensen på telefon 3065 4883 eller mail uvj@jernbanemuseet.dk vedrørende tidspunkt og antal besøgende.